Boek nu! Boek nu!
Aanmelden nieuwsbrief
header-image-small

Palazzo treedt op in Nederland van 22 november 2018 tot en met 3 maart 2019. Gedurende deze periode zijn er dinnershows op woensdag-, donderdag-, vrijdag-, zaterdag- en zondagavond.

U kiest de plaats-categorie (manege, stalles of loge) waar u graag wilt zitten. Onze zaalleiding deelt vervolgens in waar u precies zit.

Er bestaan drie verschillende plaats-categorieën: de manege, middenin de spiegeltent, met tafels voor 6, 8 of 10 personen. De tafels staan om het centrale podium heen, waardoor u alle optredens van zeer nabij beleeft. De stalles met rechthoekige tafels voor 6 personen, loopt als een cirkel om de manege heen. En de tafels in de gemoedelijke loges, in de buitenste ring van de spiegeltent, bieden plaats aan 6 a 7 personen. Achterin in spiegeltent bevinden zich ook nog stalles en loges, die vanwege hun plek beperkt zicht bieden op het grote podium waar ook het orkest zit. Het grootste deel van alle optredens vindt echter plaats op het centrale podium; dit podium is vanaf elke zitplaats goed te zien.

Ja, dat kan als er nog kaarten beschikbaar zijn. Voor informatie over beschikbare zitplaatsen kunt u op de dag van de dinnershow bellen tot 13 uur naar 0900-1353 (0,60 cpm) [Ma.-Vr. 10.00-22.00 uur].

Nee, als u eenmaal kaarten heeft geboekt, dan kan dit niet ongedaan gemaakt worden.

Van dinsdag tot en met zaterdag begint de show om 19.30 uur. Op zondag om 18.00 uur. De foyer en bar zijn open vanaf een uur voor aanvang van de show.

De foyer en bar zijn open vanaf een uur voor aanvang van de show. We raden u aan om tenminste 30 minuten voor aanvang van de show aanwezig te zijn. U heeft dan nog voldoende tijd om gebruik te maken van de garderobe en een drankje te bestellen. 

Een routebeschrijving voor auto of openbaar vervoer vindt u hier.

Route-omschrijving

Parkeergarage P3 is exclusief voor Palazzo gereserveerd. Ook als er tegelijkertijd evenementen in ZiggoDome, AFAS Live en de Johan Cruijff Arena plaatsvinden kunt u gebruik maken van P3. U kunt uw parkeerplaats eenvoudig online reserveren . Zo bent u verzekerd van een parkeerplaats en kunt u zorgeloos genieten van uw avond.

Parkeergarage P3 Mikado

Het programma duurt 3 1/2 uur.

Nee, alle geboekte zitplaatsen zijn voortijdig ingedeeld en vastgelegd door de zaalleiding.

Bij de ingang ontvangt u een kaartje met daarop uw tafelnummer. Ons servicepersoneel begeleidt u vervolgens graag naar uw tafel.

In de spiegeltent staan, afhankelijk van de plaats-categorie, tafels voor 6, 8 en 10 personen. De indeling per tafel vindt plaats nadat u definitief heeft geboekt, op basis van het aantal personen per boeking.

De tafelindeling wordt gedaan door de zaalindeling. Wij kunnen daardoor van tevoren niets toezeggen. Uiteraard worden gezelschappen zoveel mogelijk bij elkaar aan een tafel geplaatst. Afhankelijk van de grootte van een gezelschap, is dat aan één tafel of aan meerdere tafels die naast elkaar gesitueerd zijn.

Maar natuurlijk! De plaatsen voor rolstoelgebruiker bevinden zich in de stalles. Geeft u alstublieft bij uw boeking aan dat u rolstoelgebruiker bent. Er zijn in de spiegeltent invalidentoiletten aanwezig. 

Het centrale podium bevindt zich in het midden van de spiegeltent en is vanaf elke plaats uitstekend te zien. Dit podium kan omhoog bewegen en de meeste optredens vinden plaats op dit podium. Daarnaast is er nog een extra podium waar het orkest speelt en waar ook enkele acts worden opgevoerd.

Nee, kleed u zich zoals u normaalgesproken zou doen wanneer u een avond naar theater gaat. Het belangrijkste is dat u zich prettig voelt.

Nee, de spiegeltent wordt aangenaam verwarmd.

Ja, maar uitsluitend voor privé-gebruik. Tijdens de show, mag er alleen gefotografeerd worden zonder flits. Flitslicht kan immers de concentratie verstoren van de artiesten tijdens hun optreden.

Er is geen leeftijdsbegrenzing, maar wij adviseren om kinderen mee te nemen vanaf een leeftijd van 6 jaar. Kinderen tot 14 jaar ontvangen 50% korting op een toegangskaart voor de zondag-voorstellingen. Wij bieden dan ook een speciaal kindergerecht aan.

U bent er als ouder zelf voor verantwoordelijk om te beslissen of uw kind in staat is om een avondvullend programma van meer dan 3 uur lang bij te wonen. Voor elk kind moet een geldig toegnagskaartje worden getoond. Wij raden met klem af om baby’s mee te nemen. Er is geen gelegenheid om kinderwagens te stallen.

Nee, Palazzo is rookvrij; er mag niet worden gerookt.

Natuurlijk niet. Na afloop van de show kunt u onder het genot van muziek en een drankje gezellig samen nagenieten.

Vraagt u gerust aan ons servicepersoneel of aan de zaalleiding om voor u een taxi te bestellen.

Nee, tijdens de drie uur durende show wordt een viergangenmenu geserveerd.

Menu

Speciaal voor vegetariërs hebben onze top-koks een culinair menu gecreëerd zonder vlees of vis. Laat ons alstublieft bij uw boeking weten dat u een vegetarisch menu wenst.

Vega menu

De mogelijkheid bestaat om gangen om te ruilen. Informeer ons alstublieft over uw menuwensen, meteen bij uw boeking. Dus bijvoorbeeld: geen vlees of geen vis. Een gang met vis of een gang met vlees wordt dan omgeruild met de vegetarische variant. 

Maar natuurlijk! Elk menu wordt op de avond zelf versbereid. Levensmiddelen die u niet verdraagt, kunnen wij dus gemakkelijk achterwege laten of vervangen. Informeer ons bij uw boeking welke levensmiddelen u niet verdraagt.

U kunt drankjes a la carte bestellen of een drank-arrangement boeken. 

Drankarrangementen

Als u niet vooraf bij de boeking van uw kaarten een van onze drank-arrangementen hebt geboekt, dan kunt u in de zaal a la carte drankjes bestellen. U rekent deze drank dan af bij ons servicepersoneel, na afloop van de show.

U kunt dranken of toegangskaarten aan de kassa betalen met contant geld, creditcard (VISA, Mastercard of American Express), Palazzo-drankcoupons of door te pinnen.

0900 - 1353

(€ 0,60 cpm)
ma-do  10:00 - 22:00 uur
vrijdag  10:00 - 20:00 uur
za-zo    10:00 - 18:00 uur

Uw Palazzo Nieuwsbrief

Met de PALAZZO Nieuwsbrief ontvangt u alle informatie, aanbiedingen en spannend nieuws over de PALAZZO Diner-show per E-mail.

Als u de nieuwsbrief niet langer wenst te ontvangen, kunt u zich onderaan in elke E-mail afmelden.

Ze hebben het bijna gehaald

Om de registratie te voltooien, klikt u op de link in de e-mail die we zojuist naar u hebben verzonden.

Helaas ging er iets mis!

Controleer uw gegevens!

Uw Palazzo Nieuwsbrief

Met de PALAZZO Nieuwsbrief ontvangt u alle informatie, aanbiedingen en spannend nieuws over de PALAZZO Diner-show per E-mail.

Als u de nieuwsbrief niet langer wenst te ontvangen, kunt u zich onderaan in elke E-mail afmelden.

Ze hebben het bijna gehaald

Om de registratie te voltooien, klikt u op de link in de e-mail die we zojuist naar u hebben verzonden.

Helaas ging er iets mis!

Controleer uw gegevens!